A A A

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei funcţionarului public

21 Iunie 2018 | 3

 Stimaţi colegi!

 

Cu prilejul Zilei funcţionarului public consemnată la data de 23 iunie a fiecărui an, în numele Judecătoriei Soroca , dar și personal, adresez tuturor angajaților din această sferă un mesaj de felicitare şi încredere în capacitatea fiecăruia de a face faţă provocărilor, de a realiza progrese şi reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor şi responsabilitate civică.

 

Vă dorim ca activitatea pe care o exercitaţi să fie susţinută necontenit şi apreciată după merit de societate. Dumneavoastră sunteți reprezentanţii statului care se află pe prima linie în procesul de interacţiune cu cetăţenii ţării. Sunteți cei care prin profesionalism, competență și eforturi contribuiți la asigurarea unor servicii de calitate în interesul cetățenilor.

 

Cu aceste gânduri, transmit tuturor funcţionarilor publici cuvinte de mulţumire şi profundă gratitudine pentru activitatea nobilă ce o realizează zi de zi. Vă doresc să vă înconjoare întotdeauna dragostea apropiaţilor, respectul, fidelitatea colegilor şi recunoştinţa oamenilor. Noi realizări în activitatea profesională, multe bucurii, fericire, putere pentru continuarea lucrului pe care-l faceţi cu dăruire, linişte şi căldură în suflet.

 

Cu profund respect,

Vicepreședintele Judecătoriei Soroca

Vadim Belous