A A A

FELICITARE - CU OCAZIA ZILEI PROFESIONALE A JURISTULUI

19 Octombrie 2017 | 9

Stimaţi colegi!

Cu prilejul Zilei juristului consemnată la data de 19 octombrie a fiecărui an, în numele Judecătoriei Soroca , dar  şi personal, adresez tuturor juriştilor un mesaj de felicitare pentru profesionalismul manifestat in activitatea depusa zi de zi in realizarea nobilului scop de înfăptuire a justiţiei, justiţie ce trebuie înțeleasa ca unul din cele mai importante servicii pe care un stat democratic este obligat sa il ofere la înalte standarde calitative cetățenilor săi.

Vă dorim ca activitatea pe care o exercitaţi să fie susţinută necontenit şi apreciată după merit de societate prin restabilirea încrederii cetățeanului in instituţiile judiciare naţionale. Dumneavoastră sunteţi cei care prin profesionalism, competență și eforturi contribuiți la asigurarea unor servicii de calitate în interesul cetăţenilor.

Cu aceste gânduri, transmit tuturor juriştilor noi realizări în activitatea profesională, multe bucurii, fericire, putere pentru continuarea lucrului pe care-l faceţi cu dăruire,  linişte şi căldură în suflet. Vă doresc să vă înconjoare întotdeauna dragostea apropiaţilor, respectul, fidelitatea colegilor şi recunoştinţa oamenilor.

 

Cu profund respect,

Preşedintele Judecătoriei Soroca

Marcel SOFICIUC