A A A

AU VENIT COLINDĂTORII !

26 Decembrie 2019 | 82

   Recent holul  instanței de judecată Soroca s-a transformat pentru câteva minute într-o lume de basm -  cu Moș Crăciun, Alba ca Zăpada, Crăciunițe  și colindători. Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea,

 cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea in suflet a copilăriei  a pus stăpânire  pe toți angajații judecătoriei, care  au primit     cu plăcere cele mai frumoase urări ce sa nasc la cumpăna dinte ani si au savurat   din colindele frumoase aduse în dar de către discipolii Centrului de Resurse pentru Tineret ”Dacia”.

   În final șefa secretariatului  Judecătoriei Soroca doamna Ina Corețchii le-a mulțumit vestitorilor Nașteriii   Domnului pentru clipele prilejuite, pentru atmosfera  de sărbătoare creată, și, nu în ultimul rând,  pentru  că nu uită de datinile și obiceiurile străbune. Colindătorii au fost  răsplătiți cu dulciuri, colaci şi bani, aşa cum cere tradiţia strămoşească.  Este important de menționat că resursele financiare, colectate de către voluntarii centrului ”Dacia”,  vor contribui la suplinirea Programului Raional de Granturi Mici pentru tineri,  program ce susține implementarea proiectelor  grupurilor de inițiativă, formate din tineri din municpiul și raionul Soroca.